2020-05-29 14:44:04• hírek • Bede Emőke

A kirabolt nő minden pénze odalett, de a mezőpetri rendőrök segítettek rajta

Nem mindennapi cselekedetet hajtottak végre a mezőpetri rendőrőrs egyenruhásai, hiszen tőlük szokatlan módon pénzt gyűjtöttek egy 56 éves, nagykárolyi nőnek, miután a hölgy egy rablás következtében minden pénzét elvesztette.

A nőt egy 34 éves, ugyancsak nagykárolyi férfi támadta meg saját otthonában, ahonnan az elkövető nem csak pénzt, de egyéb értéktárgyakat is magával vitt, nem kevesebb mint 3 600 lejes kárt okozva ezzel a sértettnek. A nehéz helyzetbe került nőnek egyetlen banija sem maradt a rablás után, és sajnos hozzátartozói sincsenek, akik segíthettek volna rajta, mi több, a nyugdíj megérkezéséig is két hét volt még hátra a bűncselekmény elkövetésének idején.


Látva a helyzetet, a mezőpetri rendőrök nem tétlenkedtek, hanem összegyűjtöttek neki annyi pénzt, amivel a következő napokban biztosítani tudja magának az alapvető élelmiszereket és egyéb termékeket. Sőt, mivel a bűnelkövető a hölgy mobiltelefonját is magával vitte, ezért az egyenruhások egy új készüléket is vásároltak neki annak érdekén, hogy tarthassák vele a kapcsolatot, és segítsenek neki túljutni a brutális támadás okozta sokkon.


A 34 éves éves férfit szerencsére azóta sikerült kézre keríteni, és jelenleg is a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség „vendégszeretetét” élvezi. Erről részletesebben itt írtunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: